Team Telecom

Noutati

Team Telecom este VAD pentru Alcate-Lucent Enterprise

Team Telecom a devenit VAD Alcatel-Lucent Enterprise pentru Romania si Moldova.

Acest nou parteneriat reprezintă încă un pas pe care Team Telecom îl face pentru a oferi partenerilor săi soluţii complete. Extinderea portofoliului de produse cu brand-uri de renume international si acoperirea unor noi segmente de piata confirma ca Team Telecom este un distribuitor solid care se adapteaza...

Mai mult
Workshop CORNING - 11 Mai 2017 Brasov

TEAM TELECOM in calitate de DISTRIBUITOR AUTORIZAT in Romania al Corning Optical Communications GmbH & Co. KG impreuna cu partenerul sau CORNING OPTICAL COMMUNICATIONS GmbH & Co. KG va invita in data de 11 mai 2017 la un workshop tehnic orientat pe produsele CORNING - LANs & DATA CENTER.

Worshop-ul se adreseaza persoanelor din echipele de presales si vanzari, dar si persoanelor din departamentele tehnice si de proiectare ale partenerilor ce ofera solutii de LANs si Data Center.

...

Mai mult
Workshop CORNING - 9 Mai 2017 Timisoara

TEAM TELECOM in calitate de DISTRIBUITOR AUTORIZAT in Romania al Corning Optical Communications GmbH & Co. KG impreuna cu partenerul sau CORNING OPTICAL COMMUNICATIONS GmbH & Co. KG va invita in data de 9 mai 2017 la un workshop tehnic orientat pe produsele CORNING - LANs & DATA CENTER.

Worshop-ul se adreseaza persoanelor din echipele de presales si vanzari, dar si persoanelor din departamentele tehnice si de proiectare ale partenerilor ce ofera solutii de LANs si Data Center.

...

Mai mult
Produse noi in portofoliul Team Telecom

Produse noi in portofoliul Team Telecom.

Solutii de prindere si organizare cabluri de la ELEMATIC.

Bride plastic; diverse dimensiuni, culori: negru si alb.

Organizator spiralat cabluri: diverse dimensiuni

Aplicatii - Instalatii electrice, prindere si organizare cabluri, cablare industriala,etc. Sunt produse exclusiv din poliamida. Pentru a evita problemele care apar in urma folosirii materialelor reciclate, cu continut de reziduri metalice care pot produce interferente cu echipamentele electronice.

Mai mult
3M CERTIFICATION DAY - 5 aprilie 2017 Bucuresti

TEAM TELECOM impreuna cu INTEGRA TRADING in calitate de partener si Distribuitor Autorizat 3M in Romania organizeaza in data de 05 aprilie 2017 "3M CERTIFICATION DAY" - seminar de prezentare a solutiilor 3M pentru cablare structurata si fibra optica, urmat de cursul de certificare pentru instalatori autorizati 3M. Seminarul se adreseaza specialistilor din domeniul cablarilor structurate si IT&C, partenerilor si colaboratorilor. Avem incredere ca acest seminar va oferi persoanelor interesate raspunsuri la intrebarile legate de solutiile 3M pentru cablarea structurata pe cupru si fibra optica.

...

Mai mult
Workshop CORNING - 22 Martie 2017 Bucuresti

TEAM TELECOM in calitate de DISTRIBUITOR AUTORIZAT in Romania al Corning Optical Communications GmbH & Co. KG impreuna cu partenerul sau CORNING OPTICAL COMMUNICATIONS GmbH & Co. KG va invita in data de 22 martie 2017 (Data Workshop-ului - initial 15 martie - a fost modificata din motive organizatorice) la un workshop tehnic orientat pe produsele CORNING - LANs & DATA CENTER. Worshop-ul se adreseaza persoanelor din echipele de presales si vanzari, dar si persoanelor din departamentele tehnice si de proiectare ale partenerilor ce ofera solutii de...

Mai mult
RO EN
Copyright © 2016 Teamtelecom SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.