Team Telecom

Solutii data center

Solutii cablare high density data center Corning

Pentru Corning, provocarile sunt menținerea unui centru de date complet optimizat, eliminarea latenței, reducerea timpului de nefuncționare, menținerea conformității cu standardele în continuă evoluție la vitezele de transmisie tot mai mari necesare pentru a vă menține afacerea competitivă.

Solutii micro | mini | container data center Canovate

Canovate ofera solutii complete pentru DataCenter, pornind de la rack-uri si pana la solutia de racire dorita. Canovate ofera solutii atat pentru DataCentere de mari dimensiuni cat si pentru mici dimensiuni , dar si pentru DataCentere mobile.

Solutii fibra optica data center Corning

SOLUTII PENTRU DATA CENTER | Pretium EDGE Corning ofera solutia Pretium EDGE pentru datacenter si pentru aria de stocare pentru retele de densitate mare.

Solutii data center Canovate

Canovate ofera solutii variate pentru datacenter, tinand cont de marimea datacenter-ului si solutia de racire dorita. COLD CORRIDOR Concept modular, scalabil si extensibil. Creste eficienta sistemelor de racire, reducand consumul de energie cu pana la 50%. Capacitate de racire de peste 10kW/rack. SOlutie completa pentru alimentare, monitorizare, racire, securitate, management cabluri. FRONT & SIDE COOLER...

Te putem ajuta in proiectul tau?

Suntem o echipa de specialisti, cu peste 20 de ani experienta in domeniu, gata sa iti venim in ajutor cu cele mai bune solutii!