Team Telecom

Solutii management, marcare,
etichetare, pregatire cabluri

Solutii organizare cabluri VELCRO

VELCRO® Brand ONE-WRAP® Self-Gripping Fasteners ofera un sistem de prindere elegant, sigur, reglabil si reutilizabil. Sistemul de prindere " back to back" are avantajul unui ciclu de utilizare inchis-deschis de sute de ori.

Sisteme marcare trasee 3m

Ball Marker-ii 3M™ localizeaza cu precizie retelele subterane edilitare. Permit instalarea in orice pozitie spre deosebire de alti marcatori ingropati care pot fi afectati de murdaria rezultata in urma umplerii spatiilor sapate astfel incat acestia nu sunt pozitionati corespunzator.

Sisteme management cabluri fibra optica

Sisteme Fiber Duct sunt utilizate in special în data centere și in aplicațiile de telecomunicații; sistemele Fiber duct sunt concepute pentru a proteja și a direcționa cablurile de fibră optică de interconectare, către și de la ODF și altele echipamente terminale.

Scule pregatire cabluri Ripley

Fondată în 1936, Ripley este astăzi un furnizor global de instrumente și accesorii pentru pregătirea cablurilor pentru industria IT/telecom, fibră optică, energie electrică și televiziune prin cablu.

Te putem ajuta in proiectul tau?

Suntem o echipa de specialisti, cu peste 20 de ani experienta in domeniu, gata sa iti venim in ajutor cu cele mai bune solutii!