Team Telecom

SOLUTII MANAGEMENT, MARCARE, ETICHETARE, PREGATIRE CABLURI

SOLUTII ORGANIZARE CABLURI

VELCRO® Brand ONE-WRAP® Self-Gripping Fasteners ofera un sistem de prindere elegant, sigur, reglabil si reutilizabil. Sistemul de prindere " back to back" are avantajul unui ciclu de utilizare inchis-deschis de sute de ori . Disponibil intr-o mare varietate de dimensiuni si culori (ideale pentru identificarea cablurilor ) , sistemul ofera un raport cost-eficienta foarte bun. hook&loop integral laminat;...

detalii

SCULE PREGATIRE CABLURI RIPLEY

Ripley Tools este cel mai important producator mondial de instrumente si scule pentru pregatirea cablurilor. De peste 40 de ani, Ripley ofera tehnicienilor si instalatorilor produse de inalta calitate destinate pregatirii cablurilor din domenii precum telecom, electrice, CATV. Ripley se distinge prin trei branduri: Miller®, Utility Tool™ si Cablematic®. Miller®: Durabilitate, fiabilitate si precizie in aplicatii sunt caracteristicile Miller....

detalii

SISTEME MARCARE TRASEE 3M

Sistemul de marcare electronica (EMS) 3MTM Ball Markers permite localizarea cu precizie a retelelor utilitare subterane. Tehnologia unica a ball markerilor 3M asigura pozitia orizontala pentru marcatori si permite cea mai buna detectie. Ball marker 3M-ID asigura o functionalitate sporita, permitand stocarea in marcator a informatiilor ca: tipul retelei, beneficiar, adancime etc.

detalii

SOLUTII ETICHETARE SI IMPRIMANTE PORTABILE DYMO

DYMO ofera o gama completa de solutii de etichetare si imprimante portabile. Imprimanta de etichetare portabila si accesibila Rihno 6000 Industrial –este un aparat de etichetat revolutionar, usor de intrebuintat cu functionalitate avansata si conectare PC. Ideal pietei datelor si comunicatiilor, electricii, pietei audio-vizuale, securitate si altor domenii.

detalii

SISTEME PROFESIONALE MANAGEMENT CABLURI Q-LAB

Sistemele inovative pentru managementul cablurilor cu excelenta functionalitate si design professional. Sistemul Cable-Snake® este disponibil in mai multe variante si ofera gama completa de accesorii.

detalii

SISTEME MANAGEMENT CABLURI FIBRA OPTICA GIGACOM

Sistemele de management al cablurilor de fibra optica GIGADUCT sunt modulare si flexibile si asigura o buna protective a cablurilor de fibra optica. Sistemul este usor de instalat si este disponibil in mai multe dimensiuni (capacitatii). Materialul din care este produs este plastic cu intarziere la flacara UL94/VO, halogen free.

detalii

SOLUTII PRINDERE SI ORGANIZARE CABLURI ELEMATIC

Bride plastic; diverse dimensiuni, culori: negru si alb. Organizator spiralat cabluri: diverse dimensiuni Aplicatii - Instalatii electrice, prindere si organizare cabluri, cablare industriala,etc. Sunt produse exclusiv din poliamida. Pentru a evita problemele care apar in urma folosirii materialelor reciclate, cu continut de reziduri metalice care pot produce interferente cu echipamentele electronice.

detalii
RO EN
Copyright © 2016 Teamtelecom SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.